top of page
AdobeStock_432482157.jpeg

Dé IT oplossing 
voor jouw 
onderneming

Onderhoud & oplossingen

Een computer moet voor jou werken om je kostbare tijd als ondernemer zo efficiënt mogelijk te kunnen benutten. Met het juiste onderhoud blijft uw computer probleemloos functioneren. Loopt u ergens tegen problemen aan, dan kijkt TIM graag mee en bieden wij een oplossing op maat aan.

Aankoop & advies

Het aanbod op de IT markt is zo divers dat het voor ondernemers moeilijk wordt op om te bepalen welke apparaten of materialen nu eigenlijk geschikt zijn. Dan geven wij graag onze professionele mening met correct advies. Wij helpen bij de selectie van het materiaal, de voorbereiding en installatie ter plaatse.

Backups online & offline

Backups zijn belangrijker dan ooit en behoeden jouw onderneming voor dataverlies. Hebt u hulp nodig bij het opzetten van zowel online als offline backups, dan staat TIM voor u klaar. Samen voorkomen wij het verlies van uw kostbare data.

Netwerk optimalisatie & installatie

Trage netwerkverbinding of slechte WIFI signaal kunnen voor veel tijdsverlies en irritatie zorgen binnen uw organisatie. TIM lost dit graag voor u op, wij lichten uw installatie grondig door en nemen de nodige acties om alle verbindingen en signalen weer te optimaliseren.

Applicatiebeheer kassasysteem, ERP & updates

De bedrijven van vandaag hangen meer en meer af van externe systemen en applicaties. Uw kassasysteem, het systeem om transporteurs mee in te plannen, uw ERP (Enterprise Resource Planning) pakket of uw CRM (Customer Relationship Manager), om er maar enkele te noemen. Samen met onze bestaande kennis van een hele reeks applicaties en pakketten, verdiepen we ons in uw pakket. Zo staan we u bij met kleine en grote problemen zoals updates, outages enz., wij ontzorgen het hele verhaal voor u.

Support & opleidingen op maat

Technische kennis is tegenwoordig onmisbaar in uw bedrijf, goed opgeleide werknemers met grondige know-how zijn waardevol en dragen bij aan de efficiëntie van uw organisatie. Daarom verzorgen wij opleidingen op maat, dit kan zowel 1 op 1 alsook voor groepen. We bespreken wat uw behoeftes zijn, voorzien lesmateriaal, presentaties en oefeningen zodat uw mensen zich deze kennis eigen kunnen maken.

Onderhoud & oplossingen
Aankoop & advies
Backups online & offline
Netwerk optimalisatie en installatie
Applicatiebeheer
Support & opleidingen
bottom of page